Belangrijke informatie voor Grosveld klanten

Beste klanten,

Bij Grosveld zetten we de gezondheid van onze werknemers en klanten altijd voorop.
Net zo belangrijk is de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we hebben als bedrijf. We weten dat sociale afstand nu belangrijker is dan ooit om ons allemaal te beschermen. Op dit moment is het nog onduidelijk wat de nabije toekomst zal brengen.
We passen onze werkwijze aan een telkens veranderde situatie aan. Onze openingstijden blijven onveranderd. We werken hard om ervoor te zorgen dat we onze beloftes aan u kunnen blijven nakomen, dat we aanwezig kunnen zijn en u kunnen blijven ondersteunen in deze moeilijke tijden. Vandaar dat we enkele hygiënemaatregelen hebben genomen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Richtlijnen RIVM:
Onze werknemers houden gepaste afstand tot elkaar en de klanten (minimaal 1,5 meter), en zullen je geen hand geven. 
Vriendelijk vragen wij je ook om gebruik te maken van de desinfecterende gel in de winkel voordat je een piano of vleugel gaat bespelen.

Daarnaast hebben nog een aantal extra maatregelen om onze showroom zo veilig als mogelijk te maken. Zo hebben we een moderne luchtzuiveringsinstallatie wat verspreiding van het coronavirus tegengaat en er liggen mondkapjes klaar voor onze klanten en medewerkers. Op deze manier kunnen wij een veilige showroom voor u garanderen.

Verkouden, keelpijn of andere milde klachten? Wacht dan nog even af om onze showroom te bezoeken.
Blijf gezond, veilig en naar elkaar omkijken!

Namens het hele team van Grosveld wensen wij u alle goeds voor de toekomst!