Corona update december 2021

Helaas zijn wij wederom genoodzaakt om onze showroom tot tenminste 14 januari voor te moeten sluiten. Dit vinden wij enorm jammer en wij hoopten allen op een feestelijke en gezamenlijke afsluiting van 2021. 

Wij denken graag in oplossingen en wij willen jullie ondanks de maatregelen toch zo goed mogelijk kunnen bedienen. Hiervoor hebben wij een aantal ‘acties’ waardoor we iedereen op een zo compleet mogelijke manier kunnen bedienen. In onderstaande berichten kunt u vinden wat wij tot tenminste 14 januari aanbieden .

U kunt tijdens de sluiting van de showroom nog wel gebruik maken van onze ruime online webshop.

Ondanks de vervelende situatie wenst Grosveld iedereen prettige feestdagen en een gezond en veilig nieuwjaar. 

Wij willen u alvast bedanken voor uw begrip en bij meer informatie communiceren wij deze graag met u. 

Onze fysieke showroom is wel op afspraak geopend voor zakelijke klanten! Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op om een afspraak in te plannen. Deze gegevens vindt u op de contact pagina.

5% korting op alle nieuwe en tweedehandse instrumenten!

Tot tenminste 14 januari bieden wij u graag een kortingsactie aan. Deze actie houdt in dat u op ieder instrument 5% procent korting ontvangt. Dit geldt voor ALLE instrumenten!

Bekijk onze vleugel en piano pagina’s voor het huidige aanbod. 

 
tweedehands vleugels grosveld

Inruilactie 

Door de sluiting van onze fysieke showroom heeft u helaas niet de mogelijkheid om uw instrument te bespelen en te beluisteren. Omdat wij toch graag iedereen de mogelijkheid willen geven om dit wel te kunnen doen hebben wij er voor gekozen om een inruilactie op te zetten. 
 
Bij een online aankoop van een tweedehands instrument heeft u de mogelijkheid om tot 2 maanden na de heropening  het instrument in te ruilen voor een ander tweedehands model in dezelfde prijsklasse (minimaal dezelfde prijs). Deze kunt u dan weer zoals gebruikelijk bij ons in de showroom testen.
 
Wij hopen op deze manier toch iedereen de mogelijkheid te kunnen bieden om het tweedehands instrument op een zo goed mogelijke manier te kunnen testen. Wanneer deze bevalt is dat natuurlijk fijn. Mocht het om wat voor reden dan ook niet naar uw wens zijn, kunt u een ander instrument komen testen wanneer onze showroom weer geopend is.
 
Bekijk onze tweedehands vleugel en piano pagina’s voor het huidige aanbod. 

 

Online afspraak maken

Wij snappen goed dat u toch een instrument graag van dichtbij wil zien. Helaas kan dit op dit moment niet fysiek.

Wij bieden u daarom graag de mogelijkheid aan om de showroom of een bepaald instrument virtueel te bekijken. Één van onze experts helpt u dan graag verder en kan meer informatie geven over de instrumenten.

Wij kunnen middels een videobel afspraak ons huidige aanbod laten zien.  Wanneer u interesse heeft voor een online afspraak kunt u in het formulier hiernaast uw contactgegevens opgeven. 

Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen om een videoafspraak in te plannen.