GROSVELD PIANO'S EN VLEUGELS

HOOR HET | ZIE HET | ERVAAR HET

Over Grosveld Piano's & Vleugels

SHOWROOM WEER VOLLEDIG GEOPEND!

Onze uitgebreide showroom is weer helemaal geopend! Een afspraak is niet meer noodzakelijk, maar kan natuurlijk altijd. U kunt contact met ons opnemen zodat we een afspraak inplannen op een dag en tijdstip wat u het beste uitkomt. Na lang wachten staat het hele team van Grosveld Piano’s & Vleugels klaar om u weer te verwelkomen. Tot snel!

Het familie bedrijf Grosveld Piano’s & Vleugels werd opgericht in 1965.
Jaren lange expertise en kwaliteit staat voorop. Open en eerlijke communicatie naar onze klant(en) is voor ons erg belangrijk. Hierin beschikken wij over een breed assortiment van nieuwe en tweedehandse (digitale) piano´s en vleugels. Wij helpen u graag om het instrument van uw dromen te vinden!

Naast verkoop van nieuwe en tweedehands (digitale) piano´s en vleugels, kunt u bij Grosveld terecht voor (concert)verhuur en transport van uw piano of vleugel. Grosveld staat garant voor jarenlange vakkennis en heeft in die tijd een team mensen verzameld die alle nodige kwaliteiten in huis hebben. Vakbekwame experts met pure passie voor piano´s en vleugels die zorg dragen voor het onderhoud, restauratie, taxatie en stemmen van uw instrument.

Silent System Piano's

Silent sytem piano’s worden steeds populairder. Het geeft de mogelijkheid om geluidloos op een akoestische piano te spelen. Bij Grosveld Piano’s & Vleugels hebben we jarenlange ervaring met het inbouwen van silent system. De silent systems kunnen in bijna elke piano worden ingebouwd. U kunt dus een piano uitzoeken die perfect bij u past zonder dat daar al een silent system in hoeft te zitten. Na het installeren, controleren we altijd het klankkarakter van de piano. Op deze manier blijft de piano of vleugel hetzelfde geluid produceren. U hoeft alleen een koptelefoon aan te sluiten (bedraad of draadloos!) en u kunt heerlijk gaan genieten van uw nieuwe piano!

Video - TransAcoustic Piano - 16-9
Video - Silent Piano - 16-9
Danae Dörken

Danae Dörken

Danae Dörken l Piano l Yamaha l Grosveld l The piano as a diary Gedefinieerd door uitzonderlijk talent en onwankelbare passie voor klassieke muziek,  treedt de …

Lees Meer →
26818

Zep & Friends

Een avond vol harde beats, virtuositeit en energie dat samen komt in 2 losse concerten van Newārk en ZEP & Friends. Deze acts zijn ontstaan door drummer …

Lees Meer →
trijntje x hans foto

Kerst met Trijntje Oosterhuis

https://grosveld.nl/wp-content/uploads/trijntje-x-hans-vroomans.mp4 Kerst met Trijntje l Hans Vroomans l  Vleugel l Grosveld Muziekzaak  Kerst is voor zangeres Trijntje Oosterhuis muziek, thuis voor de haard, in de woonkamer …

Lees Meer →
trijntjeoosterhuis

Trijntje Kerst Tour x Grosveld

Live op 6 tv Trijntje Oosterhuis interview kerst l Vleugel l Grosveld De kerst tour van Trijntje is een prachtige muzikale afsluiting van het jaar 2019.We …

Lees Meer →

Nieuwe en Tweedehands Piano's & Vleugels

Grosveld Piano’s & Vleugels heeft een ruim assortiment aan nieuwe en tweedehands piano’s. Onze jarenlange vakkennis zorgt ervoor dat wij onze klanten perfect kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe of tweedehands piano/vleugel. Naast akoestische piano’s en vleugels bieden we ook digitale piano’s, keyboards en accessoires aan. U kunt bij ons terecht voor alles wat met piano’s te maken heeft. 

Onze tweedehands piano’s worden altijd grondig gecontroleerd en, waar nodig, gerestaureerd. Experts met passie voor het vak dragen zorg voor uw piano. U bent verzekerd van een piano die nog jarenlang meegaat. Door ons inkoopvoordeel kunnen wij onze tweedehands piano’s en vleugels tegen een scherpe prijs aanbieden. Bent u geinteresseerd in het kopen van een tweedehands piano of vleugel? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag.

Piano kopen

Voor de aanschaf van een nieuwe/tweedehands piano of vleugel bent u bij Grosveld aan het juiste adres. In onze uitgebreide showroom staat een divers aanbod. Als familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring, kunnen wij u perfect adviseren. Wij snappen dat het juiste advies en goede service belangrijk is bij de aanschaf van een nieuwe piano of vleugel. Onze vakbekwame experts helpen u graag bij het vinden van het juiste instrument.