Zoeken

Kawai Piano

Ontdek de magie van een Kawai piano, meesterlijk vakmanschap en innovatie in elke toetsaanslag.

Kawai Pianos, meesterlijk vakmanschap en tijdloze innovatie

Stap binnen in de fascinerende wereld van Kawai piano’s, waar negentig jaar geschiedenis zich vermengt met ongeëvenaard vakmanschap en muzikale perfectie. Kawai, een vooraanstaande Japanse pianobouwer die jaarlijks tienduizenden akoestische en digitale piano’s produceert, heeft wereldwijd faam verworven.

Sinds het bescheiden begin in 1927 heeft Kawai de norm gezet voor pianokwaliteit en innovatie. Daarbij worden nieuwe materialen, ontwerpen en productiemethoden regelmatig toegepast. Elke Kawai piano belichaamt toewijding en excellentie, met zorg geselecteerde materialen en minutieuze afwerkingen die de hoogste precisie uitstralen. De erfenis van Kawai weerspiegelt niet alleen traditioneel vakmanschap, maar ook baanbrekende technologische innovaties. Kawai is bekend om zijn voortdurende streven naar innovatie, waarbij geavanceerde functies en materialen de speelervaring verrijken.

Wat een Kawai piano zo populair maakt, gaat verder dan alleen het vakmanschap. Het merk wordt bewonderd om zijn voortdurende streven naar innovatie, met geavanceerde functies en materialen die de speelervaring verrijken. Zowel voor akoestische als digitale Kawai piano’s ontdek je bij Grosveld Piano’s & Vleugels de harmonie van geschiedenis en vakmanschap. Bij Grosveld Piano’s & Vleugels bieden wij een breed assortiment aan Kawai piano’s. Ervaar het ongeëvenaarde geluid en de innovatieve creaties van Kawai en laat je betoveren door deze meesterlijke instrumenten.

5 redenen om voor een Yamaha piano te kiezen

categorieën, ,
CA701

Kawai CA 701

 2.799,00
Door de combinatie van Kawai's toonaangevende Grand Feel
categorieën, ,
KCN201

Kawai CN 201

 1.299,00
Catalogusprijs: € 1.699,00 De CN201 is het nieuwe basismodel
categorieën,

Kawai CN301

 1.749,00
De prachtige klanken van de SK-EX en EX
categorieën, ,
GL30

Kawai GL-30

 18.500,00
Kawai GL-30 De GL-vleugelserie bezit alle belangrijke kwaliteitskenmerken die
categorieën, ,
GL50

Kawai GL-50

 25.500,00
Kawai GL-50 Kawai vleugels staan bekend om hun zeer
categorieën, ,
GL10

Kawai GL10

 12.120,00
Kawai GL10 Catalogusprijs: € 13.473,00 De GL-vleugelserie bezit alle belangrijke
categorieën, ,
KGX3

Kawai GX-3

 33.809,00
In showroom.
categorieën, ,
K500

Kawai K- 500

 9.490,00
Een design geboren uit de fusie van nieuwe
categorieën, ,
K600

Kawai K- 600

 12.880,00
De Kawai K-600 met een hoogte van 134
categorieën, ,
K200

Kawai K-200

 4.990,00
HET MODERNE INSTRUMENT VOOR DE HELE FAMILIE Het nieuwe
categorieën, ,

Kawai K-200

 5.925,00
HET MODERNE INSTRUMENT VOOR DE HELE FAMILIE Het nieuwe
  • Innovatie en Technologie: Kawai staat bekend om zijn voortdurende zoektocht naar innovatie en het gebruik van geavanceerde technologie. Kawai integreert cutting-edge functies, zowel bij akoestische als digitale piano’s. Dit om de muzikale ervaring te verbeteren.
  • Ongeëvenaarde Geluidskwaliteit: Kawai legt de lat hoog als het gaat om geluid. De pianoklanken zijn diep, rijk en expressief, waardoor elke noot tot leven komt met karakter en nuance.
  • Kwaliteit van de Bouw: De vakmanschap en bouwkwaliteit van Kawai piano’s zijn uitzonderlijk. Materialen van hoge kwaliteit en precisie in het fabricageproces zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur van het instrument.
  • Variatie in Modellen: Kawai biedt een breed scala aan piano’s, waardoor er voor elke speler een geschikt model is. Voor zowel beginnende pianisten die een instapmodel zoeken als ervaren muzikanten die een vleugel willen, biedt Kawai een uitgebreide selectie.
  • Wereldwijde Erkenning: Kawai geniet wereldwijd respect en erkenning in de muziekwereld. Veel professionals en muziekscholen vertrouwen op een Kawai piano, wat getuigt van de consistent hoge kwaliteit van hun instrumenten.

Kawai piano's: waar kwaliteit tot leven komt!

Betreed de wereld van Kawai piano’s, waar elke noot doordrenkt is met ongeëvenaarde kwaliteit. De Kawai piano’s bij Grosveld Piano’s & Vleugels belichamen vakmanschap op zijn best, met een rijke klank die de standaard zet voor muzikale excellentie. Bij Kawai gaan ze verder dan noten. Ze streven naar perfectie in elke toetsaanslag. Van doordachte ontwerpen tot gebruik van hoogwaardige materialen, elke piano vertelt een verhaal van ongeëvenaarde kwaliteit. Vertrouw op Kawai voor een muzikale ervaring die alle verwachtingen overtreft en waar elke noot getuigt van ons toegewijde streven naar perfectie. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom om de magie van Kawai zelf te ervaren.

Back to Top
Product has been added to your cart