De muzikale feestmaanden bij Grosveld

De feestdagen komen er weer aan!

Bij Grosveld Piano’s en Vleugels weten wij als geen ander dat het prachtige maanden zijn waar we dit jaar hopelijk met zijn alleen bij elkaar kunnen komen. Cadeautjes geven en ontvangen, het opzetten van de kerstboom en het kerstdiner met de familie. 

Of het nou bij de openhaard, op de bank of in de keuken is. Bij een feestelijke en gezellige sfeer mag (piano) muziek natuurlijk niet ontbreken. Er zijn gelukkig genoeg kerstklassiekers om deze feestmaanden mee te kunnen vullen. 

Sneeuw of geen sneeuw, bij Grosveld zorgen wij voor witte feestmaanden. Daarom lichten we dit jaar twee prachtige witte instrumenten uit. Deze prachtige modellen geven ook buiten de feestmaanden een mooie sfeer in uw huis. 

Petrof 118 S1

De piano’s en vleugels van Petrof staan bekend om de ongekende Europese kwaliteit. Dit resulteert zich in warme en romantische klanken. Perfect voor de feestmaanden. 

De zangbodem is gemaakt van massief vurenhout en de witte hoogglans is een echte eyecatcher en is bijzonder in zijn soort.  

De kleine kast en de strakke uitstraling zorgt er voor dat dit model in elk huishouden of muziekschool past. 

Neem snel een kijkje in onze showroom om dit prachtige model te zien!

Bekijk de Petrof 118 S1 pagina voor de volledige specificaties.

Hailun HG 161

Deze prachtige witte Hailun piano heeft een prachtig geluid en is compact in formaat. Deze vleugel leent zich dan ook voor iedere woonkamer of muziekschool. 
 
Tevens heeft dit model een schappelijke en betaalbare prijs voor de kwaliteit die het biedt. 
 

Ook is de witte uitvoering veel minder geproduceerd dan de hoogglans zwarte uitvoering. 

Neem een kijkje in onze showroom om deze prachtige vleugel in levende lijve te zien. 
 

Bekijk de Hailun HG 161 pagina voor de volledige specificaties.

Interesse in een piano of vleugel? Plan direct een afspraak in onze showroom!

De slogan van muziekzaak Grosveld is HOOR HET | ZIE HET | ERVAAR HET. Een piano of vleugel moet je zelf ervaren, voordat je er een koopt. Daarom bieden we u de kans om een afspraak te maken in onze uitgebreide showroom! De showroom is geopend op maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00.