Piano kopen Breda

Piano of vleugel kopen Breda
Lees alles over het kopen, huren, stemmen en transporteren van een nieuwe of tweedehands piano of vleugel.

Digitale en akoestische piano’s of vleugels kopen Breda

Opzoek naar een piano of vleugel in Breda? Grosveld heeft een grote collectie digitale en akoestische piano’s en vleugels in de showroom staan. Zowel nieuwe als tweedehands.  Vanaf Breda bent u binnen een halfuur in de showroom van Grosveld. Onze fysieke showroom is gelegen in Tilburg, goed bereikbaar vanuit Breda. Onze experts weten alles van piano’s en vleugels en helpen u graag bij het vinden van het juiste model. Maak een afspraak of kom langs in de showroom. Hier kunt u de piano’s en vleugels bespelen en beantwoorden we graag al uw vragen.

Tweedehands piano of vleugel kopen Breda

Naast een ruim aanbod van nieuwe piano’s en vleugels, hebben wij altijd een ruim aanbod aan tweedehands piano’s en vleugels. Wilt u een tweedehands piano of vleugel kopen? Dan bent u bij Grosveld aan het juiste adres. Alle tweedehands piano’s en vleugels zijn grondig gecontroleerd en wanneer nodig gerestaureerd. Zo kijken we aandachtig naar de snaren, hamers, dempers, zangbodems en toetsen, zodat uw prachtig klinkende tweedehands piano of vleugel nog jaren meegaat. Neem contact met ons op of kom spontaan langs in de showroom. Hier kunt u de tweedehands piano’s en vleugel bespelen en beantwoorden wij alle vragen.

Tweedehands Yamaha Piano Breda vanaf €2990

Daarnaast  hebben we een nieuwe voorraad tweedehands Yamaha piano’s. De piano’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en erg toonvast. Niet voor niets zijn het de best verkochte (tweedehands) piano’s van de wereld. Het gaat om de volgende modellen:

  • Yamaha U1
  • Yamaha U2
  • Yamaha U3

De Yamaha U1 – U2 – U3 zijn wereldwijd de meestverkochte (tweedehands) piano’s. Deze instrumenten van topkwaliteit worden gekenmerkt door het heldere transparante klankkarakter. Daarbij komt een lange levensduur en scherpe prijs.

Grosveld Piano's & Vleugels

Expertise

Door onze jarenlange vakkennis kunnen wij u perfect helpen bij het vinden van de juiste piano of vleugel.

Scherp geprijsd

Door ons inkoopvoordeel kunnen wij de piano's tegen een scherpe prijs aanbieden. Voordeliger dan bij de concurrent! Ook in Breda

Gestemd

Alle piano's en vleugels van Grosveld worden gestemd door een professional. Zo bent u verzekerd van een goed klinkende piano.

Inclusief levering

Wij leveren uw piano of vleugel gratis & veilig binnen Nederland (begane grond) bij u op locatie. Dus ook in Breda.

Piano stemmen Breda, Noord-Brabant

Het stemmen van een piano of vleugel is vereist veel expertise. Daarom worden onze piano’s en vleugels bij aankoop standaard gestemd door een professional. Wilt u uw piano of vleugel opnieuw laten stemmen, dan komen onze professionals graag langs op locatie in Breda en omstreken, zodat u weer kunt genieten van een prachtig klinkende piano of vleugel. Het op elkaar afstemmen van de toonhoogtes van de 220 snaren om het instrument zuiver te laten klinken, moet meestal 2 tot 3 keer per jaar gebeuren. Neem via onderstaande pagina contact op om uw piano of vleugel te laten stemmen.

Piano transport Breda, Noord-Brabant

Uw piano of vleugel verhuizen binnen Breda en omstreken? Dit is een klus die met uiterste zorgvuldigheid aangepakt dient te worden. Een piano of vleugel weegt al snel 200kg . Dit samen met de onhandige vorm van de piano of vleugel, maakt het vervoeren enorm lastig.  Met de transportservice van Grosveld bent u verzekert dat uw piano of vleugel veilig vervoerd wordt binnen of buiten Breda. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over het vervoeren van uw piano of vleugel in Breda. Bij aankoop van een piano of vleugel wordt deze gratis geleverd. 

Piano verhuur Breda, Noord-Brabant

Wilt u een piano of vleugel huren in Breda? Dan bent u bij Grosveld aan het juiste adres. Met de verhuurservice van Grosveld kiest u eenvoudig het juiste model digitale of akoestische piano of vleugel. U kunt kiezen uit een groot aanbod van piano’s en vleugels. Zo hebben wij in elke prijsklasse meerdere modellen voor zowel beginners als professionals. U kunt bij ons een piano of vleugel huren voor één dag, maar ook voor een langere periode. Doorgaans zit het transport en het stemmen op locatie (bijvoorbeeld Breda) bij de prijs inbegrepen.  Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over het huren en leveren van een piano of vleugel. 

Silent System Piano of Vleugel Breda

De populariteit van silent system piano’s of vleugels begint steeds groter te worden. Grosveld installeert al jarenlang silent systems in Breda. Door onze expertise blijft het klankkarakter ongewijzigd. Als u interesse heeft in een silent system piano of vleugel in Breda, schroom dan niet om contact op te nemen of langs te komen in de showroom. Wij helpen u graag!

Overige service voor akoestische en elektrische piano's & vleugels

Naast het vervoeren, verhuren en stemmen bestaat het servicepakket Grosveld piano’s en vleugels ook uit het intoneren, onderhouden, repareren, taxeren en reviseren van uw piano of vleugel. 

Tweedehands, nieuw, elektrisch/digitaal, akoestisch. Wat is het beste voor mij?

Bij Grosveld kijken we naar iedere klant en wat het beste bij hem of haar past. Wij streven ernaar dat elke klant met een goed gevoel naar buiten gaat. Daarom helpen onze vakbekwame experts u graag bij het vinden van de perfecte piano of vleugel. Misschien is een tweedehands Yamaha piano voor u de beste oplossing. Of misschien wel een digitale piano. Laat ons u helpen!

    Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief