Piano kopen Den Bosch

Piano of vleugel kopen 's-Hertogenbosch
Lees alles over het kopen, huren, stemmen en transporteren van een nieuwe of tweedehands piano of vleugel.

Digitale en akoestische piano of vleugel kopen Den Bosch

Een piano of vleugel in kopen Den Bosch? De showroom van Grosveld staat gevuld met  digitale en akoestische piano’s en vleugel. Zowel nieuwe als tweedehands modellen. De showroom van Grosveld piano’s en vleugels is gelegen in Tilburg. Vanaf Den Bosch en omstreken bent u in ongeveer een halfuur bij ons in de showroom, waar onze  experts u graag te woord staan. Onze experts weten alles op het gebied van piano’s en vleugels en helpen u dan ook graag in de zoektocht naar het juiste model. Maak via de website een afspraak of kom langs in de showroom. U kunt alle piano’s en vleugels bespelen en ervaren.  

Tweedehands piano of vleugel kopen Den Bosch

Naast een groot scala aan nieuwe piano’s en vleugels hebben wij altijd een ruim aanbod aan tweedehands piano’s en vleugels. Al onze tweedehands piano’s zijn gecontroleerd en indien nodig gerestaureerd, zodat uw tweedehands piano of vleugel in de perfecte staat verkeerd. Dit houdt in dat er met zorg gekeken is naar de snaren, dempers, hamers, toetsen en zangbodem. Opzoek naar een tweedehands piano of vleugel? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op. Onze experts in piano’s en vleugels beantwoord graag al uw vragen. Wij helpen u vinden bij de perfecte tweedehands piano.
 

Tweedehands Yamaha Piano ‘s-Hertogenbosch vanaf €2990

Daarnaast  hebben we een nieuwe voorraad tweedehands Yamaha piano’s. De piano’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en erg toonvast. Niet voor niets zijn het de best verkochte (tweedehands) piano’s van de wereld. Het gaat om de volgende modellen:

  • Yamaha U1
  • Yamaha U2
  • Yamaha U3

De Yamaha U1 – U2 – U3 zijn wereldwijd de meestverkochte (tweedehands) piano’s. Deze instrumenten van topkwaliteit worden gekenmerkt door het heldere transparante klankkarakter. Daarbij komt een lange levensduur en scherpe prijs.

Grosveld Piano's & Vleugels

Expertise

Door onze jarenlange vakkennis kunnen wij u perfect helpen bij het vinden van de juiste piano of vleugel.

Scherp geprijsd

Door ons inkoopvoordeel kunnen wij de piano's tegen een scherpe prijs aanbieden. Voordeliger dan bij de concurrent! Ook in Den Bosch

Gestemd

Alle piano's en vleugels van Grosveld worden gestemd door een professional. Zo bent u verzekerd van een goed klinkende piano.

Inclusief levering

Wij leveren uw piano of vleugel gratis & veilig binnen Nederland (begane grond) bij u op locatie. Dus ook in Den Bosch.

Piano stemmen Den Bosch, Noord-Brabant

Het stemmen van een piano of vleugel vereist veel kennis en ervaring. Daarom worden de piano’s en vleugels bij Grosveld altijd gestemd door een professional. Zo worden alle piano’s en vleugels voor levering gestemd. Het op elkaar afstemmen van de  toonhoogtes van de 220 snaren om het instrument zuiver te laten klinken, moet meestal 2 tot 3 keer per jaar gebeuren. Is uw piano of vleugel toe aan een stembeurt? Neem dan via onderstaande pagina contact op om uw, zodat u weer kunt genieten van het prachtige geluid van uw piano of vleugel.

Piano transport Den Bosch, Noord-Brabant

Wilt u uw  piano of vleugel vervoeren binnen Den Bosch en omgeving omdat u wellicht gaat verhuizen? Met een gewicht van ongeveer 200kg en de onhandige vorm van een piano of vleugel is dit een taak die met uiterste zorg en precisie uitgevoerd dient te worden. De Grosveld transportservice verzekerd u dat uw piano of vleugel veilig vervoert wordt binnen of buiten de regio Den Bosch. Wilt u meer informatie over het vervoeren van uw piano’s of vleugel in ‘s-Hertogenbosch? Klik dan op de onderstaande knop. Bij de aankoop van een piano of vleugels wordt deze gratis geleverd binnen of buiten Den Bosch.

Piano verhuur Den Bosch

Opzoek naar het huren van een piano of vleugel in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch? Bekijk dan de verhuurservice van Grosveld. U kunt eenvoudig het model piano of vleugel kiezen waar u naar opzoek bent. Zo kunt u kiezen uit verschillende modellen digitale piano’s, piano’s en vleugels. In elke prijsklasse hebben wij verschillende piano’s en vleugels, voor zowel beginners als professionals. Bij Grosveld kunt u een piano of vleugel huren voor één dag, maar ook voor een langere periode. Transport en stemmen van de piano of vleugel op locatie in Den Bosch zit doorgaans bij de prijs inbegrepen. Ga naar de onderstaande pagina om voor meer informatie over het huren en leveren van een piano of vleugel binnen en buiten regio Den Bosch.

Silent System Piano of Vleugel 's-Hertogenbosch

Steeds meer mensen hebben een piano of vleugel met silent system. U kunt dan genieten van uw instrument, zonder enige overlast aan andere mensen. U sluit eenvoudig een hoofdtelefoon aan. Bij Grosveld installeren we al jarenlang silent systems in zowel (tweedehands) piano’s als vleugels in Den Bosch. Als u interesse heeft in een silent system piano of vleugel in Den Bosch, schroom dan niet om contact op te nemen of langs te komen in de showroom. Wij helpen u graag!

Overige service voor akoestische en elektrische piano's & vleugels

Naast het vervoeren, verhuren en stemmen bestaat het servicepakket Grosveld piano’s en vleugels ook uit het intoneren, onderhouden, repareren, taxeren en reviseren van uw piano of vleugel. 

Tweedehands, nieuw, elektrisch/digitaal, akoestisch. Wat is het beste voor mij?

Bij Grosveld kijken we naar iedere klant en wat het beste bij hem of haar past. Wij streven ernaar dat elke klant met een goed gevoel naar buiten gaat. Daarom helpen onze vakbekwame experts u graag bij het vinden van de perfecte piano of vleugel. Misschien is een tweedehands Yamaha piano voor u de beste oplossing. Of misschien wel een digitale piano. Laat ons u helpen!

    Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief