Lees hier hoe Grosveld om gaat met het Corona virus.

Silent Piano's, Vleugels en Losse Systemen

Tweedehands Yamaha Pianos

Silent Piano, Vleugel of Los Systeem kopen

Silent piano’s zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De grootste reden is dat alleen uzelf de piano hoort en uw omgeving niet. Het grootste voordeel is dat u elk moment van de dag kan spelen zonder dat iemand er last van zou kunnen hebben.

Heb je interesse in een silent piano, vleugel of los silent systeem? Bij muziekzaak Grosveld bent u aan het juiste adres. In onze indrukwekkende showroom hebben we een ruime voorraad silent piano’s, vleugels en losse silent systemen. Via de afbeeldingen of knoppen hieronder kunt u doorklikken naar de juiste pagina. 

Silent Piano's

Silent Vleugels

Interesse in een silent piano of vleugel? Plan direct een afspraak in onze showroom!

De slogan van muziekzaak Grosveld is HOOR HET | ZIE HET | ERVAAR HET. Een piano of vleugel moet je zelf ervaren, voordat je er een koopt. Daarom bieden we u de kans om een afspraak te maken in onze uitgebreide showroom! De showroom is geopend op maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00.

  Close up tweedehands yamaha piano

  Een silent systeem voor piano of vleugel

  Video - TransAcoustic Piano - 16-9
  Video - Silent Piano - 16-9

  Silent piano’s

  Silent piano’s zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De grootste reden is dat alleen uzelf de piano hoort en uw omgeving niet. Het grootste voordeel is dat u elk moment van de dag kan spelen zonder dat iemand er last van zou kunnen hebben.

  De silent piano’s zijn voorzien van een ingebouwd ‘silent system’. Deze zorgt er onder andere voor dat de hamers de snaren niet meer raken en dus de piano en vleugel niet meer hoort. Ook heeft het silent system een ‘audio-jack’ uitgang, die het mogelijk maakt om een koptelefoon aan te sluiten. Op deze manier kunt u zorgeloos spelen met dezelfde klank als een akoestische piano.

  Verschil digitale en silent piano

  Een silent piano is in de klank verschillend dan een digitale piano. De silent piano heeft een identieke aanslaggevoeligheid als de akoestische piano. Hierdoor blijft het geluid en de kwaliteit van de piano gewaarborgd om een zo goed mogelijk geluid te creëren. Dit heeft een digitale piano niet en zal dus niet dezelfde klanken kunnen produceren. Ook ziet een silent piano exact hetzelfde er uit als een akoestische piano, wat natuurlijk een mooie toevoeging aan een ruimte is.

  Yamaha silent piano’s en vleugels

  Grosveld heeft een zeer ruim aanbod aan Yamaha silent piano’s en vleugels. Yamaha is een van de grootste merken als het aankomt op silent piano’s en vleugels. Sinds 1993 zijn zij al innovatief en vooruitstrevend binnen de silent piano categorie. Grosveld biedt daarom een ruime variëteit aan Yamaha modellen en prijsklassen aan. Op deze manier zorgen wij er voor dat er voor elke pianist een geschikte Yamaha silent piano is! 

  Silent System

  Bij Grosveld hebben we ook jarenlange ervaring met het inbouwen van losse silent system. De silent systems kunnen in bijna elke piano of vleugel worden ingebouwd. U kunt dus een piano uitzoeken die perfect bij u past zonder dat daar al een silent system in hoeft te zitten. Na het installeren, controleren we altijd het klankkarakter van de piano. Op deze manier blijft de piano of vleugel hetzelfde geluid produceren. U hoeft alleen een koptelefoon aan te sluiten (bedraad of draadloos!) en u kunt heerlijk gaan genieten van uw nieuwe piano!