Vleugel kopen

Tweedehands Yamaha Pianos

Nieuwe, tweedehands, zelfspelende of silent vleugel kopen

Een vleugel kopen is een bijzondere gelegenheid. De vleugel is hét instrument als het aankomt op kwaliteit en uiterlijk. Met de langere en dunnere snaren vormen vleugels prachtige volle klanken. Het open uiterlijk zorgt voor een bijzondere en imposante verschijning in elke ruimte.

Heeft u interesse in een nieuwe piano of vleugel? Bij muziekzaak Grosveld bent u aan het juiste adres. In onze indrukwekkende showroom hebben we een ruime voorraad nieuwe piano’s en vleugels. We hebben de merken Yamaha, Kawai, Petrof, Hailun en nog vele andere! Via de afbeeldingen of knoppen hieronder kunt u doorklikken naar de juiste pagina. 

Nieuwe Vleugels

Tweedehands Vleugels

Zelfspelende Vleugels

Silent Vleugels

Alle Vleugels

Interesse in een piano of vleugel? Plan direct een afspraak in onze showroom!

De slogan van muziekzaak Grosveld is HOOR HET | ZIE HET | ERVAAR HET. Een piano of vleugel moet je zelf ervaren, voordat je er een koopt. Daarom bieden we u de kans om een afspraak te maken in onze uitgebreide showroom! De showroom is geopend op maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00.

  Close up tweedehands yamaha piano

  Vleugel Kopen

  Een vleugel kopen is een riante investering. Met de ruime keuze binnen de verschillende merken en mogelijkheden, kan een vleugel kopen een moeilijke en langdurige beslissing zijn. Bij Grosveld staat service en expertise altijd voorop en om die redenen bent u bij Grosveld altijd aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en de expertise binnen ons team geven we u graag advies over de mogelijkheden. Met ons ruime aanbod aan verschillende vleugels, hebben we voor elke (toekomstige) pianist een oplossing. Zo zorgen we samen dat u binnen uw budget een prachtige vleugel kan kopen.

  Ruim aanbod

  Grosveld heeft een ruim aanbod aan akoestische, zelfspelende en silent vleugels. Zo kunnen we u binnen verschillende prijsklassen, verschillende soorten en modellen vleugels aanbieden. Omdat een vleugel zo ontzettend lang zijn kwaliteit en klank behoudt, bieden wij naast nieuwe, ook tweedehands vleugels aan.

  Tweedehands vleugel

  Een vleugel gaat ontzettend lang mee. Met het juiste onderhoud kan een vleugel meer dan één eigenaar hebben. Daarom heeft Grosveld een ontzettend ruim en variërend aanbod in tweedehands vleugels. Zo kunt u voor een voordelige prijs toch geniet van een prachtig exemplaar vleugel.

  Met de verschillende prijsklassen binnen ons assortiment heeft u genoeg keuze om uw vleugel tweedehands bij Grosveld te kopen. Onze experts staan klaar om u te helpen met de juiste keuze.

  Bij de aankoop van een tweedehands vleugel hoeft u zich bij Grosveld geen zorgen te maken om de kwaliteit van uw instrument. Elke piano wordt grondig gecontroleerd op de kwaliteit en gerestaureerd wanneer dat nodig is. Wij zorgen er voor u maximaal plezier heeft van uw vleugel, ook als deze tweedehands is.

  Silent vleugel

  Silent vleugels zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De grootste reden is dat alleen uzelf de vleugel hoort en uw omgeving niet. Het grootste voordeel is dat u elk moment van de dag kan spelen zonder dat iemand er last van zou kunnen hebben.

  De silent vleugels zijn voorzien van een ingebouwd ‘silent system’. Deze zorgt er onder andere voor dat de hamers de snaren niet meer raken en dus de vleugel niet meer hoort. Ook heeft het silent system een ‘audio-jack’ uitgang, die het mogelijk maakt om een koptelefoon aan te sluiten. Op deze manier kunt u zorgeloos spelen met dezelfde klank als een akoestische vleugel.

  Zelfspelende vleugel

  Grosveld heeft een ruim aanbod aan zelfspelende vleugels. Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen deze vleugels ook zonder pianist bespeeld worden. Deze instrumenten kunnen bovendien ook gesynchroniseerd worden met uw Smartphone, Ipad of laptop.

  Yamaha is een van de topmerken als het aankomt op zelfspelende vleugels. Zo hebben wij een ruim aanbod aan transacoustic en disklavier Yamaha vleugels.