Zoeken

Yamaha

Hoogwaardig en betrouwbaar

Als het gaat om het kiezen van een pianomerk, is Yamaha een gevestigde naam die je vaak terug ziet komen. Het Japanse Yamaha bedient al meer dan een eeuw lang pianisten van over de hele wereld. Sinds de oprichting in 1887 door Torakusu Yamaha, is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste producenten van muziekinstrumenten ter wereld. Yamaha biedt een breed scala aan piano’s, van beginnersinstrumenten tot concertvleugels die gebruikt worden door professionele pianisten in concertzalen over de hele wereld.

Een van de kenmerken die Yamaha-piano’s onderscheidt van andere pianomerken, is de kwaliteit van de bouw. De piano’s zijn gebouwd met precisie en aandacht voor detail, en het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat elk instrument goed klinkt en lang meegaat. Japans vakmanschap in volle glorie. Bovendien staat Yamaha bekend om zijn innovatie en technologie. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld als eerste het Silent Piano-systeem ontwikkeld, waarmee een akoestische piano is om te zetten naar een digitaal instrument. Zo kan men spelen met hoofdtelefoon, zonder de buren te sturen. 

Een andere reden waarom Yamaha-piano’s zo populair zijn, is dat ze betaalbaar zijn. Hoewel de concertvleugels van Yamaha behoren tot de duurdere instrumenten op de markt, zijn er ook veel betaalbare modellen voor beginners en gevorderde spelers. Yamaha maakt gebruik van een breed scala aan prijzen en stijlen, zodat er voor iedereen een geschikte piano beschikbaar is.

Als u op zoek bent naar een piano, is Yamaha zeker een merk om in overweging te nemen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van kwaliteit en innovatie, en heeft een ruim aanbod aan piano’s voor elk niveau. Van beginnersinstrumenten tot concertvleugels, Yamaha-piano’s bieden een uitzonderlijke bouwkwaliteit, innovatie en geluid. 

Back to Top
Product has been added to your cart