Zoeken

Concert & Evenement

Concertpiano huren bij Grosveld

Grosveld Piano’s en Vleugels heeft jarenlange ervaring met de dagverhuur van piano’s en vleugels voor concerten en evenementen. Van Trijntje Oosterhuis tot Radiohead, ze hebben opgetreden met een vleugel van Grosveld. Waar u ook een concert of evenement organiseert, met Grosveld Piano’s en Vleugels kunt u er op vertrouwen dat de piano uitstekend geregeld is.

Een concertpiano huren bij Grosveld betekent een proces zonder zorgen. Wij brengen en halen het gewenste instrument door heel Nederland en België. Vervolgens plaatsen we de piano of vleugel op de gewenste plek en zorgen dat hij perfect gestemd wordt en klaar is voor het optreden. Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment met bijbehorende prijzen. Ons verhuur assortiment bevat voornamelijk Yamaha piano’s en vleugels. Zoekt u een ander type piano of vleugel voor eendaagse verhuur? Neem dan gerust contact met ons op en we maken een offerte op maat.

Ook voor andere vragen over de verhuur voor concerten en evenementen kunt u zonder twijfel contact met ons opnemen. Ons team van experts denkt graag met u mee om een concertpiano huren eenvoudig en perfect te laten verlopen. Bij Grosveld Piano’s en Vleugels huurt u een concertpiano van de hoogste kwaliteit met de minste zorgen.

Huurtarieven

Vleugels: prijzen zijn exclusief 21% btw t/m 50km vanaf 50km Stemmen voor levering Stemmen op locatie Transport inbegrepen
Yamaha C3 €550,- per km € 1,50 extra V V V
Yamaha C7 €825,- per km € 1,50 extra V V V
Yamaha GB1 (Wit) €550,- per km € 1,50 extra V V V
Piano’s: Prijzen zijn exclusief 21% btw t/m 50km vanaf 50km Stemen voor levering Stemen op locatie Transport inbegrepen
Yamaha U1H €295,- per km € 1,50 extra V €95,- V
Yamaha U3H €295,- per km € 1,50 extra V €95,- V
Yamaha UX1 €295,- per km € 1,50 extra V €95,- V
Digitale piano’s: Prijzen zijn exclusief 21% Btw t/m 50km vanaf 50km Stemmen voor levering Stemmen op locatie Transport inbegrepen
Yamaha P-250 €150,- - - Zelf ophalen
Casio-Bechstein GP-510 €250,- Per km €1,50 extra - - V

Offerte aanvragen

Concert & Evenement
Back to Top
Product has been added to your cart
Call Now Button