Zoeken

Piano Reparatie

Laat uw piano herleven met onze toegewijde piano reparatie diensten.

De beste zorg voor uw instrument

Sinds de oprichting in 1965 heeft Grosveld een rijke geschiedenis in piano reparatie en onderhoud. Onze deskundige specialisten, met meer dan 55 jaar ervaring, bezitten diepgaande technische kennis. In ons familiebedrijf combineren we ervaring met de juiste kwaliteiten om zelfs de meest technische piano reparaties uit te voeren. Bij Grosveld Piano’s en Vleugels zijn we er trots op om met deze expertise uw piano volledig te herstellen en te onderhouden. Onze professionals inspecteren graag uw instrument. In veel gevallen kunnen we ervoor zorgen dat uw piano weer perfect klinkt.

Wanneer Piano Reparatie?

Bij reparatie moet u denken aan lakbeschadigingen of een defect mechanisme, waardoor het spelen belemmerd wordt. De kosten van een reparatie hangen erg af van het soort reparatie dat uitgevoerd dient te worden, in combinatie met het type piano en de leeftijd van het instrument. Neem voor reparaties gerust contact op met onze reparatie experts. Zij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Waarom piano reparatie?

  1. Herstel de Glans: Onze piano reparatie brengt de oorspronkelijke glans van uw instrument terug, waardoor het mooier oogt. Deze reparaties komen vaak voort uit lakbeschadigingen, die wij zodanig herstellen dat uw piano als nieuws is.
  2. Optimaliseer de Klank: Wij richten ons op het optimaliseren van de klankkwaliteit, zodat uw piano weer een rijke en expressieve toon produceert. Hierdoor kunt u uw muzikaliteit volledig kunt uiten.
  3. Behoud van Speelcomfort: Met onze reparatieservices zorgen we ervoor dat uw piano soepel speelt. Dit verhoogt niet alleen het speelcomfort, maar maakt het ook mogelijk om moeiteloos verschillende muziekstijlen te verkennen.

Piano Onderhoud

Het is raadzaam om uw piano eens in de 5 jaar te laten onderhouden om het instrument in goede conditie te houden. De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van het type piano en de leeftijd van het instrument. Onze onderhouds experts maken graag een vrijblijvende offerte voor u op. Voor meer informatie onderhoud we je graag naar onze speciale pagina over piano onderhoud. Laat je piano stralen in optimale harmonie met Grosveld Piano’s en Vleugels.

Piano revisie

Een nog ingrijpendere onderhoudsservice is het reviseren van een piano. Indien de piano in dermate slechte conditie verkeert dat een reparatie niet alle problemen kan oplossen, zal het instrument gereviseerd moeten worden. Dit houdt in dat het instrument volledig opnieuw opgebouwd wordt met nieuwe (originele) materialen. Zo wordt de piano weer in piekfijne staat teruggebracht. Piano revisie kost erg veel manuren en soms dure materialen, waardoor het een erg prijzige ingreep kan worden. Daardoor is niet elke piano het waard om volledig te reviseren. Onze experts bespreken graag de opties met u door om tot de beste beslissing te komen voor uw instrument.

Offerte aanvragen

Diensten contactformulier
Back to Top
Product has been added to your cart
Call Now Button