Zoeken

Piano Transport

Piano transport, zorgeloos en veilig vervoer voor uw piano of vleugel.

Piano transport bij Grosveld Piano's & Vleugels

Piano verhuizen? Ook dat regelt Grosveld graag voor u. Op dagelijkse basis verplaatsen wij vele piano’s en vleugels. Ons ervaren personeel weet perfect de maten, vormen en balanspunten van de verschillende instrumenten, waardoor zij elke piano en vleugel vlot en schadeloos plaatsen op elke locatie. Hieronder vindt u ons prijsoverzicht voor piano transport. Let op: Dit is voor plaatsing op de begane grond. Indien de levering op een verdieping of via trappen is, maken wij graag een offerte voor u. Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier hieronder. 

Wat is het verschil tussen piano transport en piano verhuizers?

Zeker, de verhuizer kan het vast ook wel. Toch ziet de verhuizer regelmatig wat zaken over het hoofd tijdens het vervoer, zaken die erg belangrijk zijn voor het behoud van uw mooie instrument. Bij Grosveld Piano’s en Vleugels verhuizen wij al 55 jaar dagelijks enkel piano’s en vleugels. Wij weten precies hoe de de doeken en spanbanden het beste om de piano’s en vleugels gevouwen worden zodat er geen enkel krasje op de lak komt. Het is voor ons routinewerk om een grote vleugel van zijn poten te krijgen en op speciale vleugel sledes. Geen pianoverhuizing is ons te moeilijk. Bij Grosveld Piano’s en Vleugels nemen wij graag uw zorgen uit handen. 

Offerte aanvragen

Diensten contactformulier

Vleugel & Piano Transporteren

Het transporteren van een piano vereist niet alleen technische bekwaamheid, maar ook een zorgvuldige benadering. Dit om ervoor te zorgen dat elk toetsaanslag meesterlijk blijft. Bij Grosveld Piano’s begrijpen we al meer dan 55 jaar het belang van deze muzikale meesterwerken, daarom bieden we een gespecialiseerde transportdienst aan. Onze ervaren vakmensen behandelen elke piano alsof het hun eigen is, met zorgvuldigheid en precisie. We zorgen voor veilig vervoer van de ene locatie naar de andere, waarbij we rekening houden met de unieke kenmerken van elke piano. Daarover hebben we namelijk diepgaande kennis, zodat we elke piano op de juiste manier kunnen transporteren.

Piano Vervoer

Bij Grosveld Piano’s garanderen we zorgvuldig en veilig piano vervoer, onderhoud en piano taxatie. Onze ervaren vakmensen behandelen elke piano met de grootste precisie. Zowel voor piano transport binnen je huis, verzending naar een andere locatie of transport naar een concertzaal. We begrijpen dat elke piano uniek is en vereist daarom een gespecialiseerde benadering. Met geavanceerde apparatuur en beschermende materialen zorgen we ervoor dat je piano onbeschadigd en perfect gestemd op de gewenste bestemming aankomt. Vertrouw op Grosveld Piano’s voor betrouwbaar piano vervoer, waarbij elke toets met zorg wordt behandeld.

Wat is het voordeel van piano transport?

1. Veiligheid van het Instrument: Bij het transporteren van uw piano wordt ervoor gezorgd dat uw instrument maximaal wordt beschermd. Ons gespecialiseerde team begrijpt de gevoeligheid van piano’s en neemt de nodige voorzorgsmaatregelen om schade te voorkomen. Van zorgvuldig inpakken tot het veilig laden en lossen. Wij garanderen dat uw piano in perfecte staat op de gewenste bestemming aankomt.

2. Professionele Behandeling: Professioneel transport betekent dat uw instrument wordt behandeld door ervaren vakmensen met expertise in pianovervoer. Onze teamleden hebben kennis van de specifieke eisen en gevoeligheden van verschillende pianomodellen, waardoor zij de beste zorg en behandeling kunnen bieden.

3. Gemak en Gemoedsrust: Met piano transport nemen wij de logistieke uitdagingen uit uw handen, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw verhuizing of evenement. Het biedt gemoedsrust, wetende dat professionals verantwoordelijk zijn voor het veilig vervoeren van uw piano, ongeacht de afstand of locatie.

Back to Top
Product has been added to your cart
Call Now Button