Zoeken

Piano taxatie

Duidelijkheid en zekerheid

Voor een vleugel taxatie of een piano taxatie kunt u ook bij Grosveld Piano’s en Vleugels terecht. Wij hebben zeer ervaren vleugel en piano taxateurs in dienst die uw instrument nauwkeurig nalopen en op de juiste waarde taxeren. 

 

Wanneer is een taxatie nodig?

Een piano taxeren is van belang wanneer u een instrument wilt aankopen of juist verkopen, of als u uw piano of vleugel wilt verzekeren voor de juiste waarde. Maar taxeren kan ook nodig zijn bij een boedelverdeling door een scheiding of een nalatenschap, of bijvoorbeeld bij brandschade. De vele redenen hebben één gemene deler: er is onomstotelijk bewijs nodig voor de juiste waarde van het instrument. Het is dan fijn om te kunnen vertrouwen op de deskundigheid van een onafhankelijke taxateur. De ervaren taxateurs van Grosveld stellen een solide taxatierapport voor u op met de staat van de piano, de waarde en het te verwachten onderhoud. Zo heeft u altijd een kraakhelder beeld van de conditie en waarde van het instrument, en kunt u een onderbouwde keuze maken voor aanschaf, verkoop of herstel. 

Vul het onderstaande formulier volledig in, en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte en en een voorstel voor de taxatiedatum. 

Offerte aanvragen

Diensten contactformulier
Back to Top
Product has been added to your cart
Call Now Button