Zoeken

Over Ons

Ons familiebedrijf Grosveld Piano’s en Vleugels verzorgt al ruim 55 jaar instrumenten voor klanten uit het hele land. Wat begon als een kleine pianowinkel met pianolessen, is uitgegroeid tot de langst opererende pianoshowroom van Tilburg en omstreken. Elke dag leveren, onderhouden en verhuren wij piano’s, vleugels en digitale piano’s door de gehele Benelux. Ook verzorgen wij elk jaar piano’s voor grote artiesten zoals Radiohead en Trijntje Oosterhuis, en voor instanties als Het Luxor theater Rotterdam, Artis en het Amsterdamse Bostheater.

Familiebedrijf

In 1965 werd pianowinkel Grosveld opgericht door meneer en mevrouw Grosveld. Wat begon als een pianowinkel met pianolessen erbij, groeide in korte tijd uit tot een pianowinkel met eigen muziekschool. De in 1971 geopende Muziekschool Grosveld gaf aanvankelijk piano- en trompetles, maar werd binnen de kortste keren uitgebreid met orgel-, gitaar- en vioolles. Voor ze het wisten was de winkel en muziekzaak van meneer en mevrouw Grosveld uitgegroeid tot een begrip in Tilburg.

Sinds 1992 zijn kinderen Etienne en Inge Grosveld een actievere rol gaan spelen in het bedrijf. Het familiebedrijf heeft sindsdien vele hoogtepunten behaald, met als kroonstuk de 50e verjaardag van Koning Willem Alexander in 2017. Muziekzaak Grosveld organiseerde toen eigenhandig een concert met 50 pianisten op 50 piano’s, die samen één stuk speelden met 30 partijen. Dit koninklijke concert was een waanzinnige onderneming: niet alleen als compositie, maar ook door de 250 stemmingen die in één maand gedaan werden om alle piano’s en vleugels gelijk te laten klinken.

Tegenwoordig is Grosveld de langst opererende pianoshowroom van Tilburg. Maar niet alleen de showroom is in al die jaren gegroeid. Door de hele Benelux leveren we concertpiano’s en -vleugels aan bekende muzikanten en instanties. Van Trijntje Oosterhuis tot Radiohead, en van het Luxor Theater Rotterdam tot aan Artis, op al deze plekken schitterde een Grosveld Piano. Kijk voor meer artiesten en optredens op onze verhuurpagina.

Wie Grosveld zegt, zegt ook duurzaamheid. Onze duurzaamheidsadviseur Theo Tak heeft enkele jaren geleden ons hele pand getransformeerd om het zo duurzaam mogelijk te maken. Hierdoor hebben wij als allereerste bedrijf in Nederland de AAA+ status voor duurzaamheid behaald. Klik hier voor meer informatie over ons duurzame bedrijfspand.

Etienne & Inge Grosveld (Broer en Zus)

Bij Grosveld Piano’s en Vleugels zijn we trots op een gezond en hecht familiebedrijf waar we met de grootste zorgvuldigheid met onze klanten meedenken. Een persoonlijke benadering voor elke klant staat bij ons voorop. Wij geloven dat elke (aspirant)pianist op een eigen manier met zijn/haar instrument matcht, en wij halen er energie uit om samen met u de juiste match te vinden. Wij hopen u snel te zien!

Etienne Grosveld

Directeur

Inge Grosveld

Verkoop / Boekhouding / Administratie

Etienne Grosveld

Advies en Transport ondersteuning

Rob Grosveld

Pianostemmer /  Technicus

Eumar Herrat Rodrigues-Grosveld

Social Media

Klaas Houweling

Boekhouding

Tom Zegelink

Pianostemmer /  Technicus

René Helmus

Pianostemmer / Technicus

Hein Lemans

Pianostemmer /  Technicus

Jesper Groeneveld

Pianostemmer /  Technicus

Jan Wirken

Consultant Performance en Muziek Ontwikkeling ter gunste van de Muziek Branche

Theo Tak

Adviseur Milieu en Verantwoord Ondernemen

Back to Top
Product has been added to your cart
Call Now Button