Zoeken

Lange termijn verhuur

Een piano huren voor lange termijn bij Grosveld

De aanschaf van een piano of vleugel kan een enorme investering zijn. De instrumenten die het langste meegaan en de mooiste klank hebben, zien hun waarde vaak weerspiegeld in hun aanschafprijs. Hoewel we natuurlijk iedere klant het gunnen om eigenaar te worden van hun favoriete piano, begrijpen we ook dat dit niet binnen ieders budget past.  Om deze reden bieden we de optie voor lange termijn piano verhuur bij Grosveld. We zijn trots dat we al jaren lang deze optie aan onze klanten kunnen bieden, en zo iedereen de kans kunnen geven om op een kwaliteitsinstrument te spelen.

Een kwaliteitspiano, ook zonder groot budget

Een piano huren is een perfecte uitkomst als u nog niet wilt investeren, maar wel graag wilt kunnen spelen op een piano. U heeft bij ons de keuze tussen verschillende tweede hands piano´s. Binnen deze categorie zijn er opties in verschillende prijsklassen. Zo kan iedereen bij Grosveld genieten van een kwaliteitspiano. 

Wij hanteren een huurperiode van 1 jaar en denken graag met u mee om een optie te kiezen die het beste bij u past. Stuur ons een bericht of kom langs in onze showroom om de opties door te nemen. Dan kunt u ook gelijk even proefspelen op onze verhuurpiano’s.

We begrijpen dat u wellicht gehecht raakt aan de piano die u voor een lange tijd hebt gehuurd, en vele speeluren mee door heeft gebracht. Daarom bespreken wij ook graag de mogelijkheden met u om het instrument aan het einde van de huurperiode over te nemen. Maak gerust een afspraak en kom langs in onze ruime showroom in Tilburg.

Afspraak maken

Contactformulier

Voor vragen over financiering kunt u ons ook bereiken via onze financieringspagina.

Back to Top
Product has been added to your cart
Call Now Button