Zoeken

Piano huren

Ervaar de magie van een piano zonder verplichtingen. Ontdek piano huren voor elke gelegenheid.

Piano huren voor elke gelegenheid

Sta je op het punt een speciale gebeurtenis te vieren, concert of ben je een beginnende pianist die eerst wil uitproberen voordat je koopt? Bij Grosveld Piano’s hebben we een diverse selectie van prachtige piano’s die beschikbaar zijn voor verhuur. Indien het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsevenement of gewoon voor persoonlijk plezier, onze pianoverhuurservice biedt de perfecte oplossing. Kies uit ons assortiment en voeg een muzikale touch toe aan elke gelegenheid. Onze huurpiano’s worden zorgvuldig onderhouden, zodat je kunt genieten van een instrument van topkwaliteit zonder de verplichting tot aankoop. U kunt de piano huren voor zowel één dag als een langere tijd.

Flexibel een piano huren

Ontdek de vrijheid van flexibel pianoplezier met onze piano verhuurservice. Wij hebben de ideale piano voor elke gelegenheid, zo hebben we akoestische, digitale of stille piano’s. Onze huurpiano’s variëren van klassiek tot modern en zijn geschikt voor diverse speelstijlen. Daarnaast bieden wij een brede scala aan merken voor piano verhuur aan. Bij Grosveld Piano’s streven we ernaar elke gelegenheid te voorzien van het magische geluid van een piano, zonder de last van eigendom. Ervaar onze piano’s voor verhuur met scherpe tarieven en ontdek de perfecte piano voor uw gelegenheid.

Hoelang moet ik een piano huren?

Bij Grosveld Piano’s bieden we flexibele huurperiodes die zijn afgestemd op uw behoeften. Zowel als u één dag een piano wilt huren voor een speciale gelegenheid, zoals een evenement of feest. Daarnaast kunt u ook voor een langere termijn genieten van de magie van pianospelen. Wij bieden verschillende opties voor piano verhuur en staat klaar om aan uw wensen te voldoen. Ontdek de vrijheid van flexibel pianoplezier met onze diverse huurpiano’s en kies de perfecte piano voor de gewenste duur.

Huurtarieven

Vleugels: prijzen zijn exclusief 21% btw t/m 50km vanaf 50km Stemmen voor levering Stemmen op locatie Transport inbegrepen
Yamaha C3 €550,- per km € 1,50 extra V V V
Yamaha C7 €825,- per km € 1,50 extra V V V
Yamaha GB1 (Wit) €550,- per km € 1,50 extra V V V
Piano’s: Prijzen zijn exclusief 21% btw t/m 50km vanaf 50km Stemen voor levering Stemen op locatie Transport inbegrepen
Yamaha U1H €295,- per km € 1,50 extra V €95,- V
Yamaha U3H €295,- per km € 1,50 extra V €95,- V
Yamaha UX1 €295,- per km € 1,50 extra V €95,- V
Digitale piano’s: Prijzen zijn exclusief 21% Btw t/m 50km vanaf 50km Stemmen voor levering Stemmen op locatie Transport inbegrepen
Yamaha P-250 €150,- - - Zelf ophalen
Casio-Bechstein GP-510 €250,- Per km €1,50 extra - - V

Huuraanvraag

Concert & Evenement

Bestaat de mogelijkheid om de gehuurde piano uiteindelijk aan te kopen?

Tijdens de huurperiode kunt u altijd met ons in gesprek gaan over uw wensen en behoeften wat betreft een aankoop. Onze ruime showroom biedt een uitgebreid assortiment aan piano’s waaruit u kunt kiezen. Mocht uw voorkeur hebben voor een andere piano of heeft u specifieke eisen, dan staan wij klaar om samen met u de perfecte piano te vinden. Op die manier kunt u genieten van optimale flexibiliteit en de zekerheid dat uw instrument volledig aansluit bij uw muzikale voorkeuren.

Piano huren bij Grosveld

Vraag een vrijblijvende offerte aan en beleef onbeperkt speelplezier onze huurpiano’s. Tijdens een verhuur heeft u de mogelijkheid om de huurperiode naar uw wens te verlengen. Onze tarieven zijn helder en inclusief niet alleen de huurkosten, maar ook de borg en het transport. Zo bieden wij een complete en betaalbare oplossing voor uw pianowensen. Bovendien geniet u van gemoedsrust dankzij onze garantie op de gehuurde piano, waardoor u zorgeloos kunt genieten van het muzikale avontuur. Bij Grosveld Piano’s streven we naar een soepele en plezierige piano-ervaring, met flexibiliteit, duidelijkheid en betrouwbaarheid als essentiële waarden van onze service.

Piano huren in 3 stappen

Stap 1: Maak uw keuze uit ons brede assortiment
Ontdek een scala aan pianomodellen, van klassiek tot modern, en kies de piano die past bij uw speelstijl en voorkeur.

Stap 2: Bezorging op maat
Geniet van het gemak van onze bezorgservice, waarbij we de piano op het door u gewenste adres afleveren. Dit doen we zorgvuldig met oog voor elke detail.

Stap 3: Flexibiliteit in huurperiode
Bij Grosveld Piano’s & Vleugels bieden we flexibele huuropties. Zo kunt u voor één dag een piano huren of voor een langere termijn. U kunt zelfs beslissen om uw huurperiode te verlengen of de piano aan te schaffen als u besluit deze te behouden.

Back to Top
Product has been added to your cart
Call Now Button