Piano kopen

Tweedehands Yamaha Pianos

Nieuwe, tweedehands, digitale, zelfspelende of silent piano kopen

Een piano kopen is een bijzondere gelegenheid. Met de ruime keuze binnen de talloze mogelijkheden, kan een piano kopen een moeilijke en langdurige beslissing zijn. Bij Grosveld staat service en expertise altijd voorop en om die redenen bent u bij Grosveld altijd aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en de expertise binnen ons team geven we u graag advies over de mogelijkheden. Met ons ruime aanbod aan verschillende piano’s, hebben we voor elke (toekomstige) pianist een oplossing. Zo zorgen we samen dat u binnen uw budget een geschikte piano kan kopen.

Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands piano? In onze indrukwekkende showroom hebben we een ruime voorraad nieuwe piano’s en vleugels. We hebben de merken Yamaha, Kawai, Petrof, Hailun en nog vele andere! Via de afbeeldingen of knoppen hieronder kunt u doorklikken naar de juiste pagina.

Nieuwe Piano's

Tweedehands Piano's

Digitale/elektrische Piano's

Zelfspelende Piano's

Silent Piano's

Alle Piano's

Interesse in een piano of vleugel? Plan direct een afspraak in onze showroom!

De slogan van muziekzaak Grosveld is HOOR HET | ZIE HET | ERVAAR HET. Een piano of vleugel moet je zelf ervaren, voordat je er een koopt. Daarom bieden we u de kans om een afspraak te maken in onze uitgebreide showroom! De showroom is geopend op maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00.

  Close up tweedehands yamaha piano

  Ruim aanbod

  Grosveld heeft een ruim aanbod aan akoestische, digitale, zelfspelende en silent piano’s. Zo kunnen we u binnen verschillende prijsklassen, verschillende soorten en modellen piano’s aanbieden. Omdat een piano zo ontzettend lang zijn kwaliteit en klank behoudt, bieden wij naast nieuwe, ook tweedehands piano’s aan.

  Tweedehands Piano’s

  Een piano gaat ontzettend lang mee. Een piano kan meer dan één eigenaar hebben. Daarom heeft Grosveld een ontzettend ruim en variërend aanbod in tweedehands piano’s. Zo kunt u voor een voordelige prijs toch geniet van een prachtig exemplaar piano.

  Met de verschillende prijsklassen binnen ons assortiment heeft u genoeg keuze om uw piano tweedehands bij Grosveld te kopen. Onze experts staan klaar om u te helpen met de juiste keuze.

  Bij de aankoop van een tweedehands piano hoeft u zich bij Grosveld geen zorgen te maken om de kwaliteit van uw instrument. Elke piano wordt grondig gecontroleerd op de kwaliteit en gerestaureerd wanneer dat nodig is. Wij zorgen er voor u maximaal plezier heeft van uw piano, ook als deze tweedehands is.

  Digitale en elektrische piano’s

  Digitale piano’s en elektrische piano’s zijn erg verschillend van akoestische piano’s. Deze digitale en elektrische piano’s hebben geen snaren en hamers die de snaren aanslaan. Dit gebeurt via sensoren die de beweging kan registeren. Vervolgens worden deze bewegingen weer omgezet in klanken. Het grote voordeel van digitale piano’s en elektrische piano’s is dat het volume geregeld kan worden. Ook kan u met een hoofdtelefoon spelen waardoor uw omgeving niets hoort.  

  Silent piano’s

  Silent piano’s zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De grootste reden is dat alleen uzelf de piano hoort en uw omgeving niet. Het grootste voordeel is dat u elk moment van de dag kan spelen zonder dat iemand er last van zou kunnen hebben.

   De silent piano’s zijn voorzien van een ingebouwd ‘silent system’. Deze zorgt er onder andere voor dat de hamers de snaren niet meer raken en dus de piano niet meer hoort. Ook heeft het silent system een ‘audio-jack’ uitgang, die het mogelijk maakt om een koptelefoon aan te sluiten. Op deze manier kunt u zorgeloos spelen met dezelfde klank als een akoestische piano.

  Zelfspelende piano

  Grosveld heeft een ruim aanbod aan zelfspelende piano’s. Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen deze piano’s ook zonder pianist bespeeld worden. Deze piano’s kunnen bovendien gesynchroniseerd worden met uw Smartphone, Ipad of laptop.

  Yamaha is een van de topmerken als het aankomt op zelfspelende piano’s en vleugels. Zo hebben wij een ruim aanbod aan transacoustic en disklavier Yamaha piano’s.