Zoeken

Piano Eindhoven

Opzoek naar een piano die bij je past? Ontdek ons assortiment en deskundig advies voor het kopen van een piano in Eindhoven.

Ons Aanbod

Met trots bedient Grosveld Piano’s al meer dan 55 jaar een gevarieerde klantenkring door heel Nederland. Als gerenommeerde pianowinkel streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige piano’s die perfect passen bij hun behoeften en voorkeuren. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden en te adviseren bij het vinden van het perfecte instrument. Wij hebben een breed assortiment aan nieuwe en tweedehands piano. Naast het verkopen, verhuren en onderhouden van piano’s leveren wij deze ook aan grote artiesten en instanties. Hierdoor hebben we een reputatie opgebouwd als vertrouwde leverancier in de muziekwereld.

Pianowinkel Eindhoven

Bij Grosveld Piano’s, een familiebedrijf dat meer dan 55 jaar geleden in Tilburg is gestart, zijn we trots om ook in Eindhoven onze pianodiensten aan te bieden. Ons werkgebied omvat heel Nederland, met gratis levering in Eindhoven en omliggende steden zoals Veldhoven, Valkenswaard en Best. Ons assortiment is omvangrijk, met zowel nieuwe als tweedehands piano’s, waaronder gerenommeerde merken zoals Yamaha en Kawai. Bezoek onze showroom, waar u van harte welkom bent om onze pianoselectie te ontdekken. We staan bekend om onze snelle levering en bieden tevens onderhoudsdiensten aan, zodat uw piano in optimale conditie blijft. Laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte piano voor uw behoeften en voorkeuren.

Etienne&Inge-1-1000x1500

Breed assortiment Piano's in Eindhoven

Stap binnen in onze pianowinkel en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie piano’s en vleugels. Onze showroom ademt muzikaliteit en vakmanschap. De klanten  worden verwelkomd door onze ervaren en gepassioneerde team. Met meer dan 55 jaar ervaring bieden we niet alleen een ruime keuze aan piano’s, maar ook deskundig advies op maat. Dit doen wij voor al uw zaken omtrent piano’s. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte piano. In onze assortiment hebben wij vele modellen en soorten die op korte termijn leverbaar zijn. Onze toegewijde ervaren helpen je graag bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste piano tot het regelen van de levering en het onderhoud. Bovendien is levering bij ons gratis, dit in heel Nederland. Bij Grosveld Piano’s staat de klant centraal en streven we ernaar om elke muzikale droom te verwezenlijken. Dus als u een piano wilt kopen in Eindhoven en omgeving zijn wij u graag van dienst! Wij zien u graag terug in onze showroom.

Back to Top
Product has been added to your cart
Call Now Button