Zoeken

Steinway & Sons

Ongeëvenaard vakmanschap in één instrument

Steinway & Sons is een van de meest prestigieuze pianomerken ter wereld en wordt beschouwd als een van de beste pianomerken die er zijn. Het bedrijf werd opgericht in 1853 en heeft sindsdien een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Steinway & Sons-piano’s staan bekend om hun rijke, heldere toon. Het bedrijf maakt gebruik van de allerhoogste kwaliteit materialen en geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat elke piano een onderscheidende klank heeft die de emoties van de muziek weerspiegelt. Steinway & Sons-piano’s worden vaak gebruikt in professionele concerten en worden beschouwd als een van de allerbeste instrumenten voor klassieke muziek.

Wie Steinway & Sons zegt, zegt vakmanschap. Elk instrument wordt met de hand vervaardigd en met de grootste zorg en precisie geassembleerd. Het bedrijf heeft een zeer kundig en ervaren team van ambachtslieden die elke millimeter van hun piano’s kennen. Elk onderdeel in een Steinway piano wordt vervaardigd met de grootste zorg binnen zeer geringe marges. Dit zorgt ervoor dat elke Steinway & Sons piano niet alleen subliem klinkt, maar ook een meesterwerk is. 

Steinway & Sons staat voor ongeëvenaarde klank en vakmanschap. Door dit vakmanschap en de gebruik van zeer hoogwaardige materialen, gaat een Steinway piano doorgaans niet één maar meerdere levens mee. Wanneer een Steinway & Sons in slechte conditie verkeert, loont het bijna altijd om het instrument te repareren of opnieuw op te bouwen (refurbish). Een goed gerestaureerde Steinway & Sons vleugel is qua klank en speelgenot niet van nieuw te onderscheiden, en is weer klaar voor meerdere levens pianospel. 

Back to Top
Product has been added to your cart
Call Now Button