Zoeken

Petrof Piano's

Ontdek de pracht van Petrof piano’s uit ons ruime assortiment bij Grosveld Piano’s & Vleugels.

Historie van Petrof Piano's

Het Tsjechische Petrof is een van de meest gerenommeerde pianomerken ter wereld en staat bekend om zijn prachtige klank en indrukwekkende vakmanschap. Het bedrijf werd opgericht in 1864 en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereldwijde pianomarkt. Een van de kenmerken die Petrof-piano’s onderscheidt, is hun rijke, warme toon. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en traditionele productietechnieken om ervoor te zorgen dat elke piano een onderscheidende en emotionele klank heeft. Petrof-piano’s worden vaak gebruikt door professionele pianisten en worden beschouwd als een van de beste piano’s die er zijn.

Petrof Piano's

Naast hun prachtige klank, staat Petrof ook bekend om zijn vakmanschap. Elk instrument wordt met de hand vervaardigd en met de grootste zorg en precisie geassembleerd in hun fabriek in het midden van Europa. Petrof heeft een team van ervaren ambachtslieden die elk detail van de piano’s beheersen, van de toetsen en hamers tot de stemblokken en frames. Het resultaat is een piano die niet alleen fantastisch klinkt, maar ook een meesterwerk is van vakmanschap.

Petrof biedt een breed scala aan piano’s, waaronder concertvleugels, staande piano’s en vleugels voor thuisgebruik. Het bedrijf produceert ook hybride piano’s die akoestische en digitale technologieën combineren om een unieke pianobeleving te bieden.

Bent u op zoek naar een hoogwaardige piano? Dan is Petrof zeker een merk om in overweging te nemen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van kwaliteit en vakmanschap en biedt verscheidenheid aan piano’s om uit te kiezen. Petrof piano’s bieden een onderscheidende en emotionele klank, een indrukwekkend vakmanschap en prachtige ontwerpen die in elk interieur zullen stralen. 

categorieën, ,

Petrof 118 P 1

 11.420,00
De staander P 118 P1 van deze hoogteserie
categorieën, ,

Petrof 118 S1

 10.290,00
Petrof 118 S1 Catalogusprijs: € 11.600,00 Voor kleinere interieurs en
categorieën, ,

Petrof 122 N

 11.890,00
Petrof 122 N Catalogusprijs: € 12.900,00 De P 122 N
categorieën, ,

Petrof 131 M1

 18.100,00
Petrof 131 M1 Vanwege de kracht en de kleur
categorieën, ,
p159BoraDemichippendale

Petrof 159 Bora Demichippendale

 41.900,00
Petrof 159 Bora Demichippendale, Een ander lid van PETROF's

Petrof Piano Kopen

Een Petrof piano kopen betekent investeren in een instrument dat niet alleen voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap, maar ook een uniek geluid en expressie biedt. Voor de beginnende pianist die inspiratie zoekt of de ervaren muzikant die verfijning nastreeft. Petrof het ideale instrument voor een ieder.

Laat je betoveren door de warme klanken en het tijdloze design van een Petrof piano. Ontdek de collectie en vind het perfecte instrument dat jouw muziek tot leven brengt.

Petrof Piano Kopen

  1. Exceptionele Klankkwaliteit: Petrof staat bekend om zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit. De pianosnaren en -hamers worden met precisie vervaardigd, wat resulteert in een warme, rijke klank met diepte en nuance. Een Petrof piano biedt een expressieve en meeslepende klankervaring. Zowel voor klassieke composities als eigentijdse melodieën.
  2. Vakmanschap en Traditie: Met meer dan 150 jaar geschiedenis belichaamt Petrof een erfenis van vakmanschap en toewijding aan perfectie. Elke piano wordt met de hand vervaardigd door bekwame ambachtslieden, die traditie combineren met moderne technologie. Het resultaat is een instrument van ongeëvenaarde kwaliteit, gebouwd met aandacht voor detail en passie voor muziek.
  3. Duurzaamheid en Waardebehoud: Een Petrof piano is niet alleen een muziekinstrument, maar ook een waardevolle investering. Door de hoogwaardige materialen en zorgvuldige fabricage behoudt een Petrof piano zijn waarde over de jaren heen. Dit maakt het niet alleen een plezier om op te spelen, maar ook een waardevol bezit dat generaties lang meegaat.
Back to Top
Product has been added to your cart
Call Now Button